Ruiterpad & Paarden Arrangement

Mijn grote droom was om mijn paarden aan huis te hebben en direct middels een ruiterpad een prachtig natuurgebied in te rijden.

Voordat wij hier kwamen wonen heb ik echter altijd met mijn paard en later paarden op een pensionstallen gestaan en vaak moest ik dan eerst een stuk langs de weg rijden of zelfs mijn paard op de trailer zetten om ergens lekker in het bos of over de hei te rijden. Maar hier in Overasselt met natuurreservaat "De Overasseltse & Hatertse-vennen kwam mijn droom eindelijk uit! 

En omdat dit iets is wat ik graag wil delen met andere paarden- en natuur-liefhebber biedt onze B&B het "Edele Viervoeter Arrangement" aan (zie: Arrangementen). Want het is hier gewoon veel te mooi om dit niet met anderen te delen.

Dus wie er lekker tussen uit wilt met zijn paard(-en) en zichzelf naast prachtige buitenritten te paard wilt verwennen en omringen met comfort en luxe is dit het perfecte arrangement!

 Ruiterpad voor de deur