PAAS ARRANGEMENT

 

PASEN  is aantocht en speciaal hiervoor bieden wij een leuk en aantrekkelijk arrangement aan. Indien u geen arrangement wenst te boeken dan kan dit ook, echter u kan alleen minimaal voor 2 nachten boeken!

ARRANGEMENT A: Boek nu voor 2 overnachtingen (aankomst vrijdag 6 of zaterdag 7, vertrek zondag 8 of maandag 9 Juni) en u ontvang gratis een VVV Recreatiekaart met wandel- en fietsroutes (ter waarde van € 5,95) én u mag gratis gebruik maken van onze 2 huurfietsen (normaal 2 d. 35,-). Arrangementsprijs voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt met streekproducten: € 216,-

 

ARRANGEMENT B: Boek nu voor 3 overnachtingen (aankomst vrijdag 6, vertrek maandag 9 Juni) dan ontvangt u gratis de hier boven genoemde VVV Recreatiekaart (ter waarde van € 5.95,-), mag u gratis gebruik maken van de huurfietsen (normaal 3 d. € 52,50) én als welkom ontvangt u gratis een fles heerlijke streekwijn van Wijnhoeve de Colonjes uit Groesbeek (ter waarde van € 12,00). Arrangementsprijs voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt met streekproducten: € 321,- 

 

Indien u eigen fietsen meebrengt wordt de normale fietshuur in mindering gebracht op de totaalprijs. 

 

WELLNESS ARRANGEMENT

Behalve alle standaard luxe die ons gastenverblijf De Deel (75 m2) met de hoogste Bed & Breakfast classificatie van 5 Tulpen te bieden heeft, kunt u met dit Wellness arrangement zalig tot rust komen en lekker bijtanken om zo weer fris en vol energie de draad van uw dagelijkse leven op te kunnen pakken. Met dit arrangement wordt u in ons gastenverblijf De Deel verwelkomt met een heerlijke versie smoothie en een pallet van gezonde hapjes. Met dit Wellness arrangement bent u iedere dag van de week van harte welkom vanaf 15.00 en u kunt van dit Wellness arrangement in onze Bed en Breakfast genieten tot en met 11.00 op de dag van vertrek. U ontvangt bovendien een uitgebreid Spa pakket van het exclusieve merk H2O Plus ter waarde van € 45,- voor optimale ontspanning. Ook kunt u onbeperkt gebruik maken van de in ons gastenverblijf De Deel aanwezige privé sauna, Whirlpool en riante inloopdouche met jetstreams en regendouche. Daarnaast kunt u per persoon op 2 door u te bepalen momenten in onze Bed en Breakfast gebruik maken van ons HHP Andullatie massage matras met een programma naar keuze.

Andullatietherapie brengt een drietal effecten teweeg in het lichaam, te weten:

  • de doorbloeding wordt gestimuleerd tot het niveau van het kleinste haarvaatje
  • het lymfesysteem wordt gereinigd (lymfedrainage)
  • iedere spiercel in het lichaam wordt individueel weer van energie voorzien


Het directe gevolg van slechts 15 minuten Andullatietherapie is dat pijnklachten verdwijnen. Rugklachten, spierkrampen, nekklachten, pijn tengevolge van fibromyalchie, reuma etc. worden sterk gereduceerd. De rug wordt weer soepeler in de beweging. Bij onze B&B wordt echter als extra een sessie kostenloos verdubbeld naar 30 minuten voor optimaal resultaat en genot.

(voor uitgebreide info zie: hhp-professional  en  andullatie.)

Dit Wellness arrangement van onze Bed en Breakfast in Overasselt (Nijmegen) ongeacht de dag van aankomst is op basis van 2 personen inclusief 2 overnachtingen in ons gastenverblijf De Deel, uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte- en streekproducten, gezonde smoothies en hapjes bij aankomst, Spa pakket van het exclusieve merk H2O Plus ter waarde van € 45,-, onbeperkt gebruik van de sauna, 4 x sessie andullatiematras en inclusief toeristenbelasting bedragen de kosten voor dit Wellness arrangement in onze Bed en Breakfast € 335,-.

Indien u ons gastenverblijf De Hooizolder (75 m2) wilt boeken met een Wellness arrangement dan is dat mogelijk alleen heeft dit gastenverblijf géén bad en sauna waardoor ons Wellness arrangement dan anders is samengesteld. Namelijk op basis van 2 personen inclusief 2 overnachtingen, uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte- en streekproducten, gezonde smoothies en hapjes bij aankomst, 4 x sessie andullatiematras en inclusief toeristenbelasting. De kosten voor dit Wellness arrangement in onze Bed en Breakfast kost dan € 250,-.  

Voordat u hopelijk enthousiast dit arrangement van onze Bed en Breakfast in Overasselt Gelderland boekt willen wij u vriendelijk verzoeken de Algemene Voorwaarden te lezen. Boeken betekent dat u deze gelezen en geaccepteerd heeft.

 

STALEN ROS ARRANGEMENT

Het Rijk van Nijmegen gelegen in Gelderland waarvan de Overasseltse en Haterse vennen onderdeel uitmaken hoort bij de meest geliefde fietsgebieden van Nederland. In dit zeer afwisselende gebied met ondermeer bos, vennen, landbouwgronden, dorpjes en prachtige uitzichten kan iedere fietsliefhebber die te gast is in onze Bed en Breakfast zijn hart ophalen en met volle teugen genieten.

Met dit sportieve arrangement van onze Bed en Breakfast in Overasselt Gelderland kunt u rekenen op een welkomsdrankje en diverse lekkere hapjes bij aankomst. U ontvangt gratis een routekaart van “Het Rijk van Nijmegen” gelegen in Gelderland waarop alle fiets-, mountainbike en wandel-routes staan aangegeven. U bent voor dit fiets arrangement van harte welkom op iedere dag van de week vanaf 15.00 en u bent bij ons te gast in onze Bed en Breakfast in Overasselt tot 11.00 op de dag van vertrek. U krijgt ieder een gratis lunchpakket bereid met streekproducten mee voor onderweg. Aan eventuele dieetwensen geven wij graag gehoor.Bij een verblijf in onze luxe suite De Deel (75 m2) op basis van 2 personen en 2 overnachtingen, inclusief onbeperkt gebruik sauna en whirlpool, uitgebreid ontbijt met streekproducten, routekaart, welkomsdrankje en hapje, 2 A-klasse tourfietsen, 2 lunchpakketten en inclusief toeristenbelasting bedragen de kosten voor dit fietsarrangement € 275,- (inclusief onbeperkt gebruik van de privé sauna). Bij een verblijf in ons stijlvolle riante (80 m2) gastenverblijf De Hooizolder kost dit fiets-arrangement € 245,- (geen sauna). Voor dit arrangement bij een verblijf van meer dan 2 personen (maximaal 6) in ons gastenverblijf de Hooizolder is de prijs op aanvraag. 


Indien u liever bovenstaand arrangement boekt met een elektrische fiets (E-bike) dan is dit ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Voordat u hopelijk enthousiast dit arrangement in onze Bed en Breakfast in Overasselt Gelderland boekt willen wij u vriendelijk verzoeken de Algemene Voorwaarden te lezen. Boeken betekent dat u deze gelezen en geaccepteerd heeft.