Gastenverblijf

De Deel (Prijzen)

In de oorspronkelijke deel van onze charmante historische boerderij hebben wij een ruim en met 5 Tulpen bekroond luxueus gastenverblijf gecreëerd voorzien van al het mogelijke moderne comfort. Het gastenverblijf is voorzien van een eigen ingang, is opgedeeld in 3 aparte ruimten en via openslaande deuren heeft u aan voor- en achterzijde toegang tot terras en tuin. De authenticiteit van deze boerderij uit de 18e eeuw is duidelijk te zien middels de imposante zichtbare balkenconstructie en gebinten.

Ons gastenverblijf met Rivièra Maison interieur is ruim van opzet en zo ingedeeld dat u optimaal kunt genieten van uw privacy en nachtrust. Wanneer voor 1 of 2 personen geboekt dan blijft de Extra kamer van De Deel gesloten.

De slaapkamer is voorzien van een King Size Eastborn boxspring met ecologisch bedtextiel waarin u heerlijk zult slapen onder een King Size Cinderella Bioactive dekbed. Tevens is ons gastenverblijf voorzien van een airconditioning en een PRIVE sauna. Bij de openslaande deuren naar de tuin bevindt zich een zithoek met leren fauteuils, salontafel, 42"LCD TV en minibar. De riante badkamer is voorzien van een XXL ligbad met Whirlpool, 2 wastafels, douche-/bad-gel, shampoo en zeep, badjassen, badslippers, föhn en handdoeken. Tevens is er een ruime luxe aparte inloopdouche met 4 jetstreams om u te verfrissen of te ontspannen. Tevens kleine ladenkast en grote kledingkast voor uw kleding en eigendommen, en er is een safe voor waardevolle eigendommen. Er is ook gratis WiFi beschikbaar. Ons gastenverblijf is verder voorzien van een waterkoker, een Krups Nespresso koffieapparaat met een speciaal voor u geselecteerd assortiment Nespresso koffiecapsules en pure  authentieke thee van het merk Ceylon Tea Bush (Puritea). Het terras van De Deel is met reclyners, tafel en parasol zo ingericht dat u ook heerlijk ontspannen kunt genieten van de boerderij en landelijk uitzicht.  

Extra kamer De Deel (Prijzen )

Deze ruime kamer van 60 m2 met stijlvol Rivièra Maison interieur kan alléén als extra kamer samen met  ons gastenverblijf De Deel worden geboekt.

Deze luxe kamer op de eerste verdieping met uitzicht over weilanden en bos is bereikbaar met een trap en alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn. De King Size boxspring is opgemaakte ecologisch bedtextiel en King Size Cinderella Bioactive dekbed. Deze sfeervolle kamer heeft een zithoek (bank, fauteuils en salontafel), brocante kaptafel, kledingkast, tafel met 2 stoelen en boekenkast.Ook is deze kamer voorzien van een gratis koffie- en theehoek ingericht met een Krups Nespresso koffieapparaat alsmede waterkoker en waar u  iedere gast kan genieten van een speciaal geselecteerd assortiment Nespresso koffiecapsules en klassieke Engelse thee van het merk Twinings . In de  prachtige tuin beschikking over een eigen zithoek met reclyners, tafel en parasol.   

Gratis gebruik van sauna en whirlpool, inclusief shampoo, zeep, badjassen, badslippers, föhn en handdoeken. Gratis WiFi beschikbaar.

De Hooizolder (Prijzen)

Op de plek waar ooit de hooizolder was is ons tweede gastenverblijf van onze Bed en Breakfast gecreëerd en waarvan de naam zich laat raden. Dit met 5 Tulpen bekroonde gastenverblijf is tevens luxe en comfortabel ingericht met stijlvol Rivièra Maison interieur. De Hooizolder bestaat vandaag de dag uit een zeer ruim (65 m2) prachtig authentieke appartement waar de oude balken en gebinten met traditionele verbindingen nog zichtbaar zijn. De ruime privé badkamer bevindt zich op dezelfde etage welke geheel privé is en is voorzien van een wastafel, douche, toilet en commode.

Ingericht met een King Size Eastborn boxspring en daarnaast 2 losse boxsprings voor twee extra personen (meerprijs € 35,- per persoon incl. ontbijt en toeristenbelasting), alle boxsprings zijn met ecologisch bedtextiel en heerlijke King Size Cinderella dekbedden opgemaakt, een zitgedeelte met ruime zitbank, fauteuil en 40"LCD TV. Gratis WiFi beschikbaar. Er is een gevulde minibar aanwezig en een safe voor uw waardevolle eigendommen. Tevens is er is een grote kledingkast en dressoir voor uw kleding en spullen. Uw ontbijt wordt geserveerd aan de bartafel met geriefelijke leren krukken en uitzicht over de weilanden. 

Ook is De Hooizolder voorzien van een gratis koffie- en theehoek ingericht met een Krups Nespresso koffieapparaat alsmede waterkoker en waar u  iedere gast kan genieten van een speciaal geselecteerd assortiment Nespresso koffiecapsules en klassieke Engelse thee van het merk Twinings . Als gast van De Hooizolder heeft u beschikking over een eigen zithoek met reclyners, tafel en parasol in onze prachtige tuin.      

Ruime kamers en erf

Er is voldoende parkeerruimte op ons erf voor uw auto en indien u uw eigen fiets(-en) meeneemt kunt u deze droog en beschermd stallen. Met 1,2 hectare land en diverse terrassen is bij onze Bed en Breakfast de rust en vrijheid van het buitengebied goed voelbaar maar ook hoorbaar aangezien onze Bed en Breakfast direct gelegen is aan natuurreservaat De Overasseltse en Hatertse Vennen met zijn rijke Flora en Fauna.

Prijzen en algemene informatie

Voor alle 3 de gastenverblijven tesamen geldt een speciaal tarief van € 399,- op basis van maximaal 7 personen, inclusief uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten, gebruik van sauna en whirlpool alsmede toeristenbelasting. En plus natuurlijk alle faciliteiten zoals beschreven hierboven bij ieder gastenverblijf.

Indien u andere wensen en/of verzoeken heeft, kunt u dit gerust van te voren aangeven. Wij zullen met alle plezier er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Voor uitgebreide info zie: Reserveren