Reserveren

Indien u direct wilt reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via de button hieronder direct boeken.

 

button reserveren

 

Hierbij geldt wel dat uw boeking pas definitief is wanneer u een boekingsbevestiging van ons heeft ontvangen!

 

 

Prijzen

 

 

Suite De Deel

 

Dit gastenverblijf is een Royal King Suite van 120 m2 en met de hoogste Bed & Breakfast classificatie van 5-Tulpen bekroond! Indeling vergelijkbaar met vakantieappartement MET volledig ingerichte keuken. Voor uitgebreide beschrijving zie: Gastenverblijf

Gehele jaar te boeken voor minimaal 2 nachten met uitzondering van de weekenden in het hoogseizoen en Feestdagen dan geld een minimum van 3 nachten.

Prijs € 138,- op basis basis van 1 overnachtingen voor 2 personen inclusief onbeperkt gebruik privé sauna, whirlpool, uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten alsmede toeristenbelasting.

 

 

Extra kamer De Deel

Dit ruime gastenverblijf van 60 m2 kan alléén als extra kamer samen met De Deel worden geboekt.  Deze kamer ligt op de eerste verdieping  en is vanwege trap alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn. Voor uitgebreide beschrijving zie: Gastenverblijven

Prijs van deze extra kamer bij De Deel is € 65,- op basis van 1 overnachtingen voor 1-2 personen in een lits jumeaux boxspring inclusief onbeperkt gebruik privé saunawhirlpool, uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten alsmede toeristenbelasting.

 

Een 3e persoon of indien 2 personen ieder een eigen bed wensen dan kan een 1-persoons boxspring worden bijgeboekt voor € 35,- op basis van 1 overnachting inclusief uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten alsmede toeristenbelasting.

 

Boek minimaal 6 nachten en krijg 10% korting!

 

 

Familiekamer De Hooizolder

Dit gastenverblijf is vanwege zijn omvang (85m2) geschikt als groepsaccommodatie, heeft een ruime zithoek alsmede keuken en is eveneens met de hoogste Bed & Breakfast classificatie van 5-Tulpen bekroond. Voor uitgebreide beschrijving zie: Gastenverblijven

Prijs € 97,- op basis van 1 overnachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten alsmede toeristenbelasting. 

 

Boek minimaal 6 nachten en krijg 10% korting!

 

Een 3e persoon kan worden bijgeboekt voor € 35,- op basis van 1 overnachting inclusief uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten alsmede toeristenbelasting.

 _____________________________

 

Cadeaubon bestellen

U kunt een cadeaubon met de door u gewenste waarde bestellen door middel van het sturen van een mail via deze link Bestellen

 

Algemeen

 

Op alle boekingen zijn onze Algemene Voorwaarden van kracht zoals vermeld op onze site. Boeken betekent dat u deze gelezen heeft en aanvaard.

Onze gastenverblijven zijn niet geschikt en ingericht voor kinderen. Er kunnen dus bij ons géén kinderen worden ondergebracht!

Indien u wilt reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen of hier onder direct boeken. Hierbij geldt wel dat de boeking pas definitief is wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen! 

Onze gastenverblijven zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Aankomsttijd is mogelijk vanaf  16.00 's middags en uiterlijke vertrektijd 11.00 's ochtends.  Ander tijdstip alleen in overleg. Kosten Late-checkout tot uiterlijk 14.00 € 25,00.

Indien u speciale wensen heeft met betrekking tot de gewenste dagen en duur van uw verblijf neem dan alstublieft vrijblijvend contact met ons op, wij zullen dan onze uiterste best doen een arrangement op maat aan te bieden.

Bij ons kunt u ook speciale ARRANGEMENTEN boeken die uw verblijf in onze Bed en Breakfast in Overasselt een extra dimensie kunnen geven.

 Indien u direct wilt reserveren kunt u ook hieronder de door u gewenste boeking(-en) plaatsen.Hierbij geldt wel dat uw boeking pas definitief is wanneer u een boekingsbevestiging van ons heeft ontvangen!